Syltet løk 3 inneholder
55 Kalorier,
11 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Syltet løk 3 har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Syltet løk 3 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
12736 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Syltet løk 3!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 55.19 | 1 013.73 | Kcal |
Protein | 0.96 | 17.63 | gram |
Karbohydrat | 11.21 | 205.91 | gram |
Kostfiber | 1.50 | 27.55 | gram |
Fett | 0.39 | 7.16 | gram |
Mettet fett | 0.20 | 3.67 | gram |
Salt | 0.01 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.03 | Kr 92.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 837 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 81,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvell løken et par minutter i kokende vann. Skyll den i kaldt vann og klem den ut av skallet.
Legg løken i sterkt saltet vann i ca 2 timer, hell bort vannet.
Kok løken i usaltet vann til den blir mør og klar. Ta den opp med en hullsleiv og legg den i sylteglass.
Knyt krydderet til laken inn i en pose av gas og kok den opp sammen med eddik og sukker, skum godt. Ta opp krydderposen og legg den til side. Avkjøl laken helt. Hell den over løken og sett lokk på glassene. La dem stå i 12 timer.
Sil laken og kok den opp igjen med krydderposen, skum godt og avkjøl. Hell den over løken og sett lokk på eller bind over glassene.
Løken er ferdig etter 2-3 dager.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9471)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift