Tahchin



Tahchin inneholder 222 Kalorier, 14 g Karbo, 11 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Tahchin har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tahchin er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 8 lesere
Lesere: 6870 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1stk storkylling
5dlyoghurt, naturell
4stkegg
3dlolje
1stk liteløk
0,5tssafran
5dlbasmati ris
1tssalt




Næringsdeklarasjon for Tahchin!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier222.17929.08Kcal
Protein11.3847.59gram
Karbohydrat13.6757.17gram
Kostfiber0.100.42gram
Fett13.5356.58gram
Mettet fett2.219.24gram
Salt0.411.72gram
Pris på oppskriftenKr 5.08Kr 21.24Kroner
Hele oppskriften veier2 509 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo24,61 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

* Bland olje, egg, yogurt, safran og 1ts salt i hurtig mikser. La den stå en halv time.

* Kok kyllingen med løken i terninger og ta ut alt ben og skinn. Del den i små biter.

* Skyll risen og ha den i en stor kjele (5liter) og fyll den med vann slik at kjelen blir nesten full. La den koke til risen blir halvmyk. Sil vannet ut av risen.

* Bruk en stor ildfast form og ta først et lag med ris i formen og så ca. halv parten av kyllingen. Ha 1/3 del av sausen over det.
Smak til med salt. Så tar du ris igjen, resten av kyllingen og sausen og siste lag skal være ris og resten av sausen. Sett lokket på og la den stå i ovnen ca. 2 timer ved 175 g. varme. Fargen skal være gyllen.

* Når retten er ferdig ta av lokket, sett et fat over formen og vend den over fatet.

* Spis med en god salat av agurk,løk, tomat, og salat blader med sitron og oliven olje.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Parvin Z. Tahriri
(Intern: 2118968866)
Tilberedningstid: 150 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Land: Iran
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-11-17
Oppdatert dato:2004-11-17


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.