Tahchin inneholder
222 Kalorier,
14 g Karbo,
11 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Tahchin har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tahchin er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 8 lesere
Lesere:
6870 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tahchin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 222.17 | 929.08 | Kcal |
Protein | 11.38 | 47.59 | gram |
Karbohydrat | 13.67 | 57.17 | gram |
Kostfiber | 0.10 | 0.42 | gram |
Fett | 13.53 | 56.58 | gram |
Mettet fett | 2.21 | 9.24 | gram |
Salt | 0.41 | 1.72 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.08 | Kr 21.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 509 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,61 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
* Bland olje, egg, yogurt, safran og 1ts salt i hurtig mikser. La den stå en halv time.
* Kok kyllingen med løken i terninger og ta ut alt ben og skinn. Del den i små biter.
* Skyll risen og ha den i en stor kjele (5liter) og fyll den med vann slik at kjelen blir nesten full. La den koke til risen blir halvmyk. Sil vannet ut av risen.
* Bruk en stor ildfast form og ta først et lag med ris i formen og så ca. halv parten av kyllingen. Ha 1/3 del av sausen over det.
Smak til med salt. Så tar du ris igjen, resten av kyllingen og sausen og siste lag skal være ris og resten av sausen. Sett lokket på og la den stå i ovnen ca. 2 timer ved 175 g. varme. Fargen skal være gyllen.
* Når retten er ferdig ta av lokket, sett et fat over formen og vend den over fatet.
* Spis med en god salat av agurk,løk, tomat, og salat blader med sitron og oliven olje.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Parvin Z. Tahriri
(Intern: 2118968866)
Tilberedningstid:
150 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Land:
Iran
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-11-17
Oppdatert dato:2004-11-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.