Fotograf:Oluf Lorentzen Manchego er en spansk fastost laget på fåremelk som er perfekt til tapas.
Ingredienser
1 porsjon
Manchego i skiver
Ostefyldte gresskar
Oliven
Grissini
Serranoskinke
Salchichón
Corizopølse
Fremgangsmåte:
Det beste er å la osten og spekematen få bli romtemperert før servering, da smaker de aller best. Så er det bare å legge alt på et fat eller en tallerken, enklere blir det ikke!
Om du ikke får tak i de fylte gresskarene kan du for eksempel bruke bakt eller syltet paprika.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Oluf Lorentzen
(Intern: 30469)
Tilberedningstid:
10 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Fingermat/tapas Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2013-05-28
Oppdatert dato:2013-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.