Fotograf:
Melk.no
Tapas er en trend som har festes seg godt hos oss solhungrige nordmenn. Med minner om sol, sangria og Spania er det herlig å kunne by på deilige småretter i festlige lag. Sitrusmarinert ostetapes vil garantert bli fulgt av velbehag. Oppskriften inneholder
215 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Sitrusmarinert ostetapas er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5668 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sitrusmarinert ostetapas!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 214.70 | 289.74 | Kcal |
Protein | 9.00 | 12.15 | gram |
Karbohydrat | 2.22 | 3.00 | gram |
Kostfiber | 1.57 | 2.12 | gram |
Fett | 18.52 | 24.99 | gram |
Mettet fett | 6.55 | 8.84 | gram |
Salt | 1.35 | 1.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.61 | Kr 7.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 350 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
I stekeovn 250 °C 10 – 15 minutter
Del paprikaen i to og fjern frøhuset. Olje inn hver paprika og legg dem på et stekebrett med skinnsiden opp. Bak dem til skinnet begynner å boble. Avkjøles litt før skallet fjernes.
Del paprikaen i grove biter. Vask sitronene i lunket vann og skjær av det ytterste skallet med en skarp kniv eller potetskreller. Strimle skallet. Skjær osten i terninger 2x2 cm.
Grovhakk urtene. Bland olje og appelsinjuice til en marinade. Bland ost, oliven, paprika, sitronskall og urter. Dette kan med fordel lages et par timer før servering slik at alle smakene får blandet seg. Serveres i små tapasskåler, små espressokopper etc.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 23103)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fingermat/tapas
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-25
Oppdatert dato:2013-12-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift