Fotograf:Soma Her er hemmeligheten bak en smartere og friskere julegløgg uten raffinert sukker!
Det viktigste er ikke hva du spiser mellom jul og nyttår, men hva du spiser mellom nyttår og jul. Hørt den før? Vi tuller selvsagt ikke med juletradisjoner, men hvorfor ikke bruke ingredienser som er bra for deg, uten at det går utover tradisjoner eller god smak på gløggen?
Julegløgg med en liten vri
Hemmeligheten bak den friske julegløggen er rød og heter Supernature Tart Cherry! Dette er surkirsebær rik på farge og smak, samlet i en flaske. Drikken er en kilde til jern, som er bra for immunsystemet. Jern er også gunstig for energiomsetningen din, i tillegg til at det bidrar il å redusere tretthet og utmattelse.
Tart Cherry er elsket for sin friske og syrlige smak, og inneholder også plantestoffene antocyaniner og bioflavonoider som gir drikken sin karakteristiske, sterke rødfarge.
Er det rart vi digger å lage julegløgg av denne? Prøv selv!
Oppskriften inneholder 51 Kalorier, 11 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Varm forsiktig opp eplejuice, Tart Cherry og kanel
Ta kjelen av varmen og rør inn kokosblomstsukker
Hell i krus, og dekorer med kanelstang og appelsin.
Mer til overs? Prøv Tart Cherry som saus på riskremen! Og du? Hvis du i tillegg tilsetter 3-5 dråper Supernature Aloe Vera i gløggen, hjelper du fordøyelsen mellom de tunge julemåltidene.
Tart Cherry selges i helsekost og på Soma.no. Det er konsentrert surkirsebær (Prunus cerasus)
som ikke Inneholder noen tilsetningsstoffer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Soma
(Intern: 33397)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Varme drikker Innlagt dato:2017-11-19
Oppdatert dato:2017-11-19