Tebrød fra Akershus inneholder
415 Kalorier,
52 g Karbo,
5 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Tebrød fra Akershus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tebrød fra Akershus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7086 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tebrød fra Akershus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 414.52 | 4 699.91 | Kcal |
Protein | 5.43 | 61.57 | gram |
Karbohydrat | 52.40 | 594.12 | gram |
Kostfiber | 1.42 | 16.10 | gram |
Fett | 20.04 | 227.22 | gram |
Mettet fett | 11.96 | 135.60 | gram |
Salt | 0.65 | 7.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.40 | Kr 38.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 134 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 50,56 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør smør og sukker hvitt. Ha i halvvispet egg, ett om gangen. Rør inn mel, bakepulver og kardemomme.
Legg deigen som stenger på en bakeplate som er dekket med bakepapir. Pensle stengene med halvpisket egg, strø på perlesukker og hakkete mandler. Stek kakene midt i ovnen ved 180 C til de har blitt lys gule.
Skjær stengene straks i 1 ½ cm brede biter, legg dem tilbake på platen og tørk dem i ovnen ved svak varme for åpen ovnsdør. De skal være sprø og lette.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13097)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift