Fotograf:
Mat.no
Telemarksgrøt med noe attåt inneholder
248 Kalorier,
10 g Karbo,
3 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Telemarksgrøt med noe attåt har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Telemarksgrøt med noe attåt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4463 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Telemarksgrøt med noe attåt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 247.61 | 710.29 | Kcal |
Protein | 3.39 | 9.72 | gram |
Karbohydrat | 9.80 | 28.11 | gram |
Kostfiber | 0.54 | 1.55 | gram |
Fett | 21.53 | 61.76 | gram |
Mettet fett | 13.36 | 38.32 | gram |
Salt | 0.72 | 2.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.62 | Kr 10.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 147 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,83 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dette er grøten for de som kvier seg for å lage rømmegrøt.
I denne grøten ble det fra gammelt av ofte brukt litt byggmel. Da blir grøten mørkere og smaker mer og annerledes.
Kok opp vann og smør. Visp sammen fløte, kulturmelk og egg.
Rør det i den varme blandingen i kjelen og kok ca. 15 minutter.Spekemat,flatbrød og lefse smaker godt til.
De tradisjonsrike ostene, gamalost, pultost og ekte geitost smaker godt på smurte lefser for de som fortsatt er sultne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118967723)
Kategori:
Grøt
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-09
Oppdatert dato:2002-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift