Tobbens hareragu inneholder
70 Kalorier,
5 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Tobbens hareragu har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tobbens hareragu er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tobbens hareragu!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 70.44 | 513.24 | Kcal |
Protein | 6.13 | 44.66 | gram |
Karbohydrat | 5.25 | 38.25 | gram |
Kostfiber | 1.03 | 7.50 | gram |
Fett | 2.54 | 18.51 | gram |
Mettet fett | 0.45 | 3.28 | gram |
Salt | 0.41 | 3.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.91 | Kr 57.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 915 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,81 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Halvtin kjøttet. Brun kjøttet i matfett i en stekepanne. Legg kjøttet over i en gryte.
Skrell og skjær løken i skiver. Brun løken i matfettet og legg den i gryten sammen med kjøttet. Tilsett ansjos, einerbær og nellik. Hell over buljong.
La kjøttet syde under lokk i 45-60 minutter. Ta det opp og skjær vekk bena. Skjær det deretter i små biter. Sil kraften.
Skjær soppen i skiver. Brun den i matfett. Strø over mel og spe med stekesjy og fløte til en ganske tykk saus. Smak til. Legg i kjøttet.
Serveres med kokte poteter, grønnsaker og rognebærgelé med eple, se egenoppskrift.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10151)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Lesere:
4447 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.