Gå til forsiden av matoppskrift.no Matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tobbens hareragu




Oppskriften inneholder 70 Kalorier, 5 g Karbo, 6 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Oppskriften er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgfrossen harestek med ben
2ssmargarin eller smør
2stkløk
Ca 5stk filetansjosfileter
5stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
5stkkryddernellik
2dlbuljong

Saus:

100grsjampinjonger
1ssmargarin eller smør
2sshvetemel
Ca 4,5dlstekesjy og fløte
400grbroccoli eller rosenkål
rognebærgelé
4porsjon(er)poteter


Annonse



Næringsdeklarasjon for Tobbens hareragu!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier70.44513.24Kcal
Protein6.1344.66gram
Karbohydrat5.2538.25gram
Kostfiber1.037.50gram
Fett2.5418.51gram
Mettet fett0.453.28gram
Salt0.413.02gram
Pris på oppskriftenKr 7.91Kr 57.63Kroner
Hele oppskriften veier2 915 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Halvtin kjøttet. Brun kjøttet i matfett i en stekepanne. Legg kjøttet over i en gryte.

Skrell og skjær løken i skiver. Brun løken i matfettet og legg den i gryten sammen med kjøttet. Tilsett ansjos, einerbær og nellik. Hell over buljong.

La kjøttet syde under lokk i 45-60 minutter. Ta det opp og skjær vekk bena. Skjær det deretter i små biter. Sil kraften.

Skjær soppen i skiver. Brun den i matfett. Strø over mel og spe med stekesjy og fløte til en ganske tykk saus. Smak til. Legg i kjøttet.

Serveres med kokte poteter, grønnsaker og rognebærgelé med eple, se egenoppskrift.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10151)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.