Fotograf:Dansukker Tyttebærcurd har en herlig farge og smaker syrlig og godt. Du kan servere den både til yoghurt, iskrem og desserter med julestemning.
Press tyttebærene gjennom en finmasket sil. Visp eggeplommene, og rør dem inn i tyttebærene. Hell blandingen gjennom en finmasket sil ned i en tykkbunnet kasserolle.
Tilsett syltesukker og pepperkakekrydder og la småkoke under omrøring i 2–3 minutter.
Ta kasserollen av varmen og tilsett smøret i flere omganger under fortsatt visping. Sett kasserollen i en bolle med kaldt vann, og visp med elektrisk visp til tyttebærcurden er helt avkjølt.
Hell over på et varmt og rent glass. Oppbevares i kjøleskap.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35341)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Tilbehør Innlagt dato:2020-08-01
Oppdatert dato:2020-08-01