Vaffelgrøt fra Oppdal inneholder
232 Kalorier,
13 g Karbo,
3 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Vaffelgrøt fra Oppdal har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vaffelgrøt fra Oppdal er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vaffelgrøt fra Oppdal!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 232.44 | 1 014.02 | Kcal |
Protein | 3.16 | 13.79 | gram |
Karbohydrat | 12.59 | 54.92 | gram |
Kostfiber | 0.21 | 0.92 | gram |
Fett | 18.78 | 81.93 | gram |
Mettet fett | 12.08 | 52.70 | gram |
Salt | 0.23 | 0.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.84 | Kr 12.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 745 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,66 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp melk og fløte/rømme. Rør sammen mykt smør, sukker og mel i en kjele. Spe med den kokende fløtemelken. Rør godt sammen. La grøten koke over svak varme rundt 10 minutter. Ha grøten i en bolle. Pensle overflaten med smør.
Dryss sukker og kanel i ruter over grøten.
Serveres lun med grøtpinne, eller kald med nystekte vafler.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3836 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 26033)
Kategori:
Grøt
Land:
Norge
Fylke:
Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2009-07-08
Oppdatert dato:2009-07-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift