Vafler fra Akershus inneholder
261 Kalorier,
20 g Karbo,
6 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Vafler fra Akershus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vafler fra Akershus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5176 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Vafler fra Akershus med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 261.49 | 1 623.54 | 202.94 | Kcal |
Protein | 6.05 | 37.56 | 4.70 | gram |
Karbohydrat | 20.13 | 124.98 | 15.62 | gram |
Kostfiber | 1.21 | 7.51 | 0.94 | gram |
Fett | 17.15 | 106.48 | 13.31 | gram |
Mettet fett | 10.01 | 62.15 | 7.77 | gram |
Salt | 0.09 | 0.59 | 0.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.58 | Kr 22.23 | Kr 2.78 | .- |
Hele oppskriften veier | 621 totalt | 621 pr porsj | 78 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
vafler
Denne oppskriften hørte med til de litt finere variantene som ble brukt ved festlige anledninger. Til hverdags ble det brukt en simplere røre med byggmel, uten fløte og med mindre egg. Slike vafler var tyngre og ble gjerne kalt matvafler.
Visp fløten stiv sammen med sukkeret. Bland egg og vann, ha dette i fløten og tilsett mel og krydder. La røra svelle litt før vaflene stekes.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13426)
Kategori:
Vafler
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift