Valentinhjertesjokoladekake



Valentinhjertesjokoladekake oppskrift.
Fotograf: Mat.no
En klassisk sjokoladekake som du steker i en hjerteform eller skjærer et hjerte av kaken som er stekt i rund form.

Oppskriften inneholder 441 Kalorier, 51 g Karbo, 5 g Protein og 24 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Valentinhjertesjokoladekake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3699 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2stkegg
2dlsukker
100grsmør
1dlhvetemel
1plate(r)kokesjokolade (100 g)

Pynt:

Melisdryss

Til servering:

Frukt/bær
Vispet krem




Kalorier og næringsinnhold i Valentinhjertesjokoladekake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier441.422 806.90350.86Kcal
Protein5.4234.464.31gram
Karbohydrat50.92323.7940.47gram
Kostfiber2.0112.781.60gram
Fett23.56149.8118.73gram
Mettet fett13.8888.2611.03gram
Salt0.251.580.20gram
Pris på oppskriftenKr 5.62Kr 35.74Kr 4.47.-
Hele oppskriften veier636 totalt636 pr porsj79 pr stk gram
Energiprosent fra karbo46,14 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Hjerteform eller rund form
I stekeovnen: 200 grader C, ca. 20 minutter

Visp egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret på svak varme og la sjokoladen smelte i smøret. Rør og la det bli litt avkjølt før du vender blandingen inn i eggedosisen. Vend melet i til slutt. Hell røren i en godt smurt form og stek kaken. Den skal være litt myk i midten. Avkjøl kaken i formen. Ta den ut og legg den på fat. Lag en hjertesjablong ved å klippe et hjerte i et stykke matpapir. Legg papiret på kaken og sikt melis over hjertehullet. Server eventuelt bær og krem til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 2118968594)
Kategori: Sjokoladekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Valentinhjertesjokoladekake.Valentinhjertesjokoladekake.
Denne retten har 441,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 50,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.