Fotograf:
Mat.no
En klassisk sjokoladekake som du steker i en hjerteform eller skjærer et hjerte av kaken som er stekt i rund form. Oppskriften inneholder
441 Kalorier,
51 g Karbo,
5 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Valentinhjertesjokoladekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3699 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Valentinhjertesjokoladekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 441.42 | 2 806.90 | 350.86 | Kcal |
Protein | 5.42 | 34.46 | 4.31 | gram |
Karbohydrat | 50.92 | 323.79 | 40.47 | gram |
Kostfiber | 2.01 | 12.78 | 1.60 | gram |
Fett | 23.56 | 149.81 | 18.73 | gram |
Mettet fett | 13.88 | 88.26 | 11.03 | gram |
Salt | 0.25 | 1.58 | 0.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.62 | Kr 35.74 | Kr 4.47 | .- |
Hele oppskriften veier | 636 totalt | 636 pr porsj | 79 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Hjerteform eller rund form
I stekeovnen: 200 grader C, ca. 20 minutter
Visp egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret på svak varme og la sjokoladen smelte i smøret. Rør og la det bli litt avkjølt før du vender blandingen inn i eggedosisen. Vend melet i til slutt. Hell røren i en godt smurt form og stek kaken. Den skal være litt myk i midten. Avkjøl kaken i formen. Ta den ut og legg den på fat. Lag en hjertesjablong ved å klippe et hjerte i et stykke matpapir. Legg papiret på kaken og sikt melis over hjertehullet. Server eventuelt bær og krem til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968594)
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift