Fotograf:
Kylling.no
Vannbakkelsring inneholder
181 Kalorier,
17 g Karbo,
4 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Vannbakkelsring har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vannbakkelsring er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4186 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Vannbakkelsring med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 181.37 | 2 114.56 | 211.46 | Kcal |
Protein | 3.60 | 41.97 | 4.20 | gram |
Karbohydrat | 17.02 | 198.43 | 19.84 | gram |
Kostfiber | 0.62 | 7.23 | 0.72 | gram |
Fett | 10.85 | 126.50 | 12.65 | gram |
Mettet fett | 6.39 | 74.50 | 7.45 | gram |
Salt | 0.15 | 1.78 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.79 | Kr 32.53 | Kr 3.25 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 166 totalt | 1 166 pr porsj | 117 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Smelt smør i en kjele og ha i alt vannet. Kok alt raskt opp og trekk kjelen av platen. Ha i alt melet, som er ferdig siktet, og sett kjelen tilbake på platen. Rør med tresleiv til deigen samler seg rundt sleiven. Avkjøl deigen noe. Pisk sammen ett og ett egg av gangen og ha det i røren. Rør godt mellom hvert egg som tilsettes. Deigen skal være så tykk at den holder formen. Sprøyt eller sett den med skje i en ring på platen.
Stek vannbakkelsringen midt i stekeovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist. Fyll ringen med is og pynt med melisglasur og jordbær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17838)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-27
Oppdatert dato:2004-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift