Varme pannekaker med appelsinsaus og is





Varme pannekaker med appelsinsaus og is inneholder 192 Kalorier, 23 g Karbo, 4 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Varme pannekaker med appelsinsaus og is har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Varme pannekaker med appelsinsaus og is er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
4stkpannekaker
50grsmør
3sssukker
2dlappelsinsaft
1stkappelsin, skallet revet (bare det gule)
4porsjon(er)vaniljeis


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Varme pannekaker med appelsinsaus og is med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier192.372 114.15352.36Kcal
Protein4.0744.737.45gram
Karbohydrat22.91251.7841.96gram
Kostfiber0.697.581.26gram
Fett9.23101.4416.91gram
Mettet fett5.2157.269.54gram
Salt0.374.120.69gram
Pris på oppskriftenKr 2.64Kr 29.01Kr 4.84.-
Hele oppskriften veier1 099 totalt1 099 pr porsj183 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6

Tid: 20 - 40 minutter

Stek pannekaker og husk at de skal være så tynne som mulig. Smelt smør, tilsett sukker og la det koke sammen til sukkeret er brunt og det lukter godt karamell. Tilsett appelsinsaft og skall og la det hele koke inn til en fyldig saus. Trekk pannen til side.

Pannekakene vendes i den varme sausen èn for èn, brettes sammen og får ligge i sausen. Sett pannen med saus og pannekaker over varmen. Kok opp og tilsett evt. konjakk og likør (Grand Marnier). La det hele trekke videre i 2 - 3 minutter.

Server pannekaker og saus varmt sammen med vaniljeis i skiver eller kuler.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20183)
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-09-17
Oppdatert dato:2005-09-17
Lesere: 3188 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.