Venetianske vafler





Venetianske vafler inneholder 567 Kalorier, 33 g Karbo, 7 g Protein og 44 g Fett pr 100 gr
Venetianske vafler har beregnet å ha følgende allergener Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Venetianske vafler er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
150grmalte skåldede mandler
150grsmør
150grmelis
3barneskjefløte


Annonse



Næringsdeklarasjon for Venetianske vafler!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier567.152 722.32Kcal
Protein6.9833.50gram
Karbohydrat33.34160.03gram
Kostfiber3.0914.83gram
Fett44.41213.17gram
Mettet fett19.3893.02gram
Salt0.432.05gram
Pris på oppskriftenKr 6.44Kr 30.91Kroner
Hele oppskriften veier480 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Disse kakene må håndteres med den største forsiktighet, de er flortynne og brekker veldig lett.

Ingrediensene røres sammen i en kasserolle og varmes forsiktig opp over middels varme til de smeltes sammen. Må ikke koke!

Tas av platen og settes på bakepapir i teskjestore klatter med god avstand imellom.

Stekes ved 160 C midt i vonen til de er lyst gylne, ca 5 minutter.

Oppbevares i boks under lokk. Det kan være lurt å legge ark med bakepapir mellom lagene i boksen for å beskytte dem bedre mot skader.

Vanskelig å angi eksakt antall, men det er nok til å fylle en middels stor kakeboks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13329)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Vafler
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Lesere: 4097 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.