Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Yoghurtis med fersken 1 oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Yoghurtis med fersken 1



Yoghurtis med fersken 1 inneholder 103 Kalorier, 22 g Karbo, 1 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Yoghurtis med fersken 1 har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Yoghurtis med fersken 1 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grferskner i boks
1dlsukker
2tsmaizena
1sssitronsaft
2dlfruktyoghurt




Næringsdeklarasjon for Yoghurtis med fersken 1!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier103.22181.41Kcal
Protein1.402.46gram
Karbohydrat22.1939.00gram
Kostfiber0.470.83gram
Fett0.881.55gram
Mettet fett0.571.00gram
Salt0.050.09gram
Pris på oppskriftenKr 2.45Kr 4.31Kroner
Hele oppskriften veier703 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta noen ferskner fra, skjær dem i båter og gjem dem til pynt. Hakk resten av fersknene med lake i en food processor ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek.

Bland sukker og maizena i en gryte og rør de hakkede ferskner i. Sett blandingen i kok ved kraftig varme og under omrøring. Tilsett sitronsaft. Avkjøl ferskenpuréen og vend den i yoghurten. Hell denne blanding i en metalform og dekk den med alufolie. Frys isen i ca. 24 timer. Rør 3-4 ganger under innfrysningen. Sett isen i kjøleskapet ca. 1 time før serveringen.

Ved serveringen: Annrett yoghurtisen i kuler på et flatt fat sammen med ferskenbåter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27029)
Tilberedningstid: 20 min + frysing
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-05-07
Oppdatert dato:2010-05-07
Lesere: 1214 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.