Zuppa d´orzo alla contadina (Hjemme laget byggkorn
Ingredienser
4 porsjoner
Sage
Rosmarin
Salt
133.3 g Bygg gryn
66.7 g Buskgresskar
0.7 små Løk
0.7 små Paprika, Søt, grønn
100 g Potet(er)
33.3 g Rå mager parmesan skinke
1.3 l Grynsodd, lav på fett
Pepper
0.7 tsp Olje, ekstra-virgin oliven
Fremgangsmåte:
Legg det perleaktige bygget i bløt I hvertfall 5 timer. Kutt skinken opp i små terninger og stek de forsiktig i en kasserolle med opphakkete løk og oliven oljen. Når bygget har rent skikkelig fra seg tilsett det til ingrediensene i kasserollen og la de brune i noen minutter. Hell litt hvit vin på og la det fordampe. Kutt alle grønnsakene i små terninger og legg dem i kasserollen. Tilsett sodden til kasserollen så veskem dekker alle ingrediensene. La det koke over medium varme i ca 40 minutter. Server det pyntet med sage og rosmarin.
Sendt inn av
klinisk ernæringsfusiolog Mrs. Claudia Contegiacomo
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere Lesere: 4249 totalt.
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Diabetes info
(Intern: 1579)
Kategori:
Suppe Diett/allergi:
Kalorifattig Land:
Italia Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2002-09-15
Oppdatert dato:2002-09-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.