Fotograf:
Frukt.no
Grønnsaksuppe på ukrainsk vis inneholder
40 Kalorier,
3 g Karbo,
3 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Grønnsaksuppe på ukrainsk vis har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grønnsaksuppe på ukrainsk vis er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
4040 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grønnsaksuppe på ukrainsk vis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 39.65 | 224.79 | Kcal |
Protein | 3.45 | 19.56 | gram |
Karbohydrat | 3.22 | 18.26 | gram |
Kostfiber | 0.41 | 2.32 | gram |
Fett | 1.35 | 7.65 | gram |
Mettet fett | 0.65 | 3.69 | gram |
Salt | 0.35 | 1.97 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.94 | Kr 11.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 402 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,48 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær poteter poteter i terninger og kyllingfileten i biter eller strimler.
Skrell gulrøttene og riv dem.
Fres hakket løk i litt olje i en kjele. Tilsett vann og kok opp.
Tilsett buljongterningene.
Tilsett revne gulrøtter, potetterninger og kylling.
La suppen koke i ca. 15 minutter.
Melboller:
Pisk mel og melk sammen i en kjele.
Tilsett smør og kok opp under omrøring.
La det koke på svak varme i noen minutter. Rør av og til.
Trekk kjelen av platen og tilsett et sammenpisket egg.
La blandingen småkoke et minutt under omrøring.
Lag små boller med to t-skjeer og la dem trekke i suppen til de er gjennomvarme, 2-3 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 31298)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukraina
Innlagt dato:2014-04-05
Oppdatert dato:2014-04-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift