Fotograf:
Knut Pettersen
Den perfekte suppa for en lang kveld på valgdagen. Litt variasjon kan tolereres, men ikke for mye. Vi hadde litt kålrot i også, samt at vi bare brukte gul squash.
Så får en jo bare håpe at resultatet i kveld blir bra. Personlig er jeg veldig i tvil over hva jeg skal stemme, fordi alle har noe bra og alle har noe dårlig. Men det er nok på tide å forandre litt på standpunktet mitt mht både miljø og innvandring, og den store saken for oss i Kristiansand hvor de graver opp hele torget her for en parkeringskjeller og det mens likene blir synlige nede i sanden. Dette er den mest idiotiske avgjørelsen noen har tatt her lokalt. Håper virkelig dette blir stoppet etter valget. De som har bestemt dette viser null respekt for de døde, fysj! Oppskriften inneholder
16 Kalorier,
2 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Selleri, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Valgvakesuppe for 6 personer er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6166 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Valgvakesuppe for 6 personer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 15.73 | 91.08 | Kcal |
Protein | 0.54 | 3.13 | gram |
Karbohydrat | 1.82 | 10.54 | gram |
Kostfiber | 2.83 | 16.39 | gram |
Fett | 0.07 | 0.41 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.06 | gram |
Salt | 0.36 | 2.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.94 | Kr 11.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 474 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og skjær valgte grønnsaker i biter, beregn ca. 250 g grønnsaker og ca. 3 dl kraft pr person.
Fres dem i litt smør i varm panne, gjerne sammen med litt finhakket hvitløk (som holder deg meget frisk). Tilsett buljong og frisk ingefær (som klarner hjernen) og kok i ca. 8-10 minutter.
Revet parmesan og finhakket basilikum drysses over rett før servering. Sistnevnte holder forresten onde ånder borte.
Server suppen rykende varm gjennom hele valgvaken. Gjerne med ferskt brød til.
Godt valg!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 460)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2015-09-13
Oppdatert dato:2015-09-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift