Kylling, lår (overlår og lårklubbe), med skinn, ovnsstekt

Kalorier og viktig næringsinnhold i Kylling, lår (overlår og lårklubbe), med skinn, ovnsstekt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 978 kilojoule
Kcal 235 kalorier
Protein 20.9 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 16.8 gram
Mettet fett 5.6 gram



Annonse





Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
10.03.2020
Hovedgruppe
Hvitt kjøtt
Undergruppe
Kylling
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,2 poeng satt av 5 brukere.
Besøk
7323





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kyllingfilet som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Deilig kyllingsuppe5.483,856,015,421,754,49
Thailandsk kyllingsuppe(Tom Ka Gai)4.897,466,486,123,364,23
Butter Chicken5.4140,6310,198,493,46,75
Kyllingfilet med smakfull saus4.6148,219,7712,442,518,59
Kylling Wraps5248,6914,8712,0215,989,39
Kylling Biryani 25122,591,8511,1414,826,95
Kyllingfilet med karrisaus4.479,641,889,525,436,4
Chop suey med kylling4.551,470,777,992,556,13
Pasta penne med pesto og kylling4196,468,614,8914,248,94
Sechuankylling (kinesisk)5.495,441,889,529,656,96
Kylling Satay 35.2216,0413,7417,045,289,43
Fargerik wok med kylling4.187,320,828,5910,455,96
Kylling Tikka Masala3.399,846,16,943,896,73
Sprøstekt kylling med ost4.9201,0711,0321,144,0911,29
Thai vårruller 25.366,680,79,415,058,69


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kylling, lår (overlår og lårklubbe), med skinn, ovnsstekt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.