Kylling, lår (overlår og lårklubbe), uten skinn, rå

Kalorier og viktig næringsinnhold i Kylling, lår (overlår og lårklubbe), uten skinn, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 550 kilojoule
Kcal 131 kalorier
Protein 18 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 6.6 gram
Mettet fett 1.9 gram



Annonse





Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Hvitt kjøtt
Undergruppe
Kyllinglår vinger
Kilde til Næringsdata
Produsent
Matvaretabellen 2018 Mattilsynet. Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
2347





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kyllinglår som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Indisk kylling tandoori4.294,35,567,962,624,89
Szechuan kylling5.4237,9617,7411,157,488,74
Kokos-kyllingsuppe4.2174,616,124,452,114,25
Kylling på potetseng5159,2710,638,526,944,23
Marokkansk kyllinggryte4.3130,447,529,176,154,9
Sennepsmarinerte kyllinglår5.2120,986,448,516,566,39
Epler og kylling fra ovn4.2124,638,158,82,995,01
Kyllinglår i kokosmelk med karri4106,956,215,36,793,44
Mulligatawny suppe 24117,248,924,833,894,46
Kyllingklubber3.8169,6710,8115,192,886,63
Brasiliansk bønnegryte3190,3911,5512,687,467,33
Festgryte med kyllinglår4.7148,710,8211,421,325,17
Sitron kylling3.3139,019,6311,661,115,14
Leirgrytebakte kyllinglår4.5100,775,858,722,046,27
Kyllinglår med stuet mais4.5139,428,48,826,484,99


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kylling, lår (overlår og lårklubbe), uten skinn, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.