Kylling, lårklubbe (underlår), uten skinn, ovnsstekt



Kalorier og Næringsinnhold i Kylling, lårklubbe (underlår), uten skinn, ovnsstekt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 673 kilojoule
Kcal 161 kalorier
Protein 22.2 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 8 gram
Mettet fett 2.2 gram

Innlagt dato
Oppdatert dato
08.03.2019
Hovedgruppe
Hvitt kjøtt
Undergruppe
Kylling
Kilde til Næringsdata
Produsent
Matvaretabellen 2018 Mattilsynet. Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
360
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kyllinglår som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Indisk kylling tandoori4.291,935,317,982,624,89
Szechuan kylling5.4235,3917,4511,157,488,74
Kokos-kyllingsuppe4.2172,9516,014,452,114,25
Kylling på potetseng5157,810,58,536,944,23
Marokkansk kyllinggryte4.4127,97,249,176,154,9
Sennepsmarinerte kyllinglår5118,546,28,516,566,39
Mulligatawny suppe 24116,18,84,843,894,46
Epler og kylling fra ovn4119,87,888,82,995,01
Kyllinglår i kokosmelk med karri4105,266,065,36,793,44
Kyllingklubber3.8164,910,2815,192,886,63
Festgryte med kyllinglår4.7145,2110,4311,421,325,17
Sitron kylling3.3135,379,2311,661,115,14
BBQ kylling med grillet søtpotet4.5167,8411,6810,984,397,06
Leirgrytebakte kyllinglår4.598,335,578,722,046,27
Kyllinglår med stuet mais4.5137,068,268,776,484,99







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kylling, lårklubbe (underlår), uten skinn, ovnsstekt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.