Livarot



Bilde av Livarot.

Kalorier og Næringsinnhold i Livarot

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1230 kilojoule
Kcal 294 kalorier
Protein 22.5 gram
Karbo 4.8 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 20.7 gram
Mettet fett 13.4 gram


Fakta om Livarot.

En av de eldste oster fra Normandie. Osten er pakket inn i bånd som beholder formen på osten under modning. Før ble det og brukt dunkjevleblader for å få stoppet modningen på osten. Modningen av denne osten er en hel historie og er kostbar skal den gjøres på rett måte. Osten har kryddersmak. Den har en gylden farge og smaken blir mere markert med modning. Herlig lukt for kjennere. Lages av kumelk.

Bruksområde for Livarot.

Brukes til osteanretninger og som snacks.
Innlagt dato
Oppdatert dato
03.11.2016
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Kittmodningsost
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Coyau
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
4399
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Livarot med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Raclette Riches Monts1417338,6628231
TINE Port Salut133332125240
Saint_paulin147835628260
Samsø1045249,7516260,5
Eiker Mutchli1666398,1733260,1
Raclette firkant1430341,7727251
Morbier1430341,7729210
Vacherousse d'Argental1385331,0130151,2
Port Salut, kittmodnet ost133332125240
Saint Albray1510360,8933170,5
Limburger1368326,9527,2520,050,49
Epoisses de Bourgogne AOP1191284,6424170,8
Diplomat ost ca 2 kg1599382,1633,720,70,1
Rougette1559372,635150,5
Pont-l_Eveque1180282,0222210,5

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.