Montasio

Bilde av Montasio.

Næringsinnhold ikke registrert


Annonse




Fakta om Montasio.

Kjent Italiensk ostetype. Fra nordøst i fjellene i Italia. Brukes som mild taffelost som ung og rivost som gammel. Har da en aromatisk pikant smak. Osten har små hull, og er kremaktig, fruktig med ett snev av ananas. Blir hard med modning.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Montasio.

Smøreost og bordost som ung. Rivost som eldre.


Innlagt dato
Oppdatert dato
23.04.2019
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Fast hvitost
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
4120




Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Montasio med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.