Oksehale

Kalorier og viktig næringsinnhold i Oksehale

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1330 kilojoule
Kcal 317.9 kalorier
Protein 16.4 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber gram
Fett 28.4 gram
Mettet fett 11.9 gram



Annonse




Fakta om Oksehale.

Oksehale er kraftig kjøtt med en del ben. Trenger lang koking, men gir mye smak. Utmerket i supper og gryteretter. Næringsinnhold er ukjent, men jeg har brukt som for fett uspesifisert oksekjøtt


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
25.01.2010
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Kjøtt Storfe og kalv
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
5 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
9270





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Oksehale som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Oksehalesuppe 25.270,945,763,451,062,65
Thailandsk oksehalesuppe4.9103,578,194,891,993,59
Helstekt indrefilet med oksehale- og jordskokkragu5.3123,0910,064,332,076,7
Oksehalegryte4.5161,45127,033,726,55
Ossobucco med oksehale4.5138,5611,235,482,185,84
Tom Yum Hangvua (Thailandsk Oksehalesuppe)4103,418,114,972,063,8
Oksehale a la Polonaise3.5165,8411,047,287,525,48
Gryterett med oksehale eller kylling3.5162,2612,467,653,874,84
Oksehalegryte 23.5202,6116,319,663,545,84
Oksehalesuppe3.5147,6612,747,080,844,31
Oksehalesuppe fra Nederland391,687,784,420,852,93
Fengslende oksehaleterrin3264,2122,9313,11,087,22
Lefse med storfehale3289,325,4614,240,588,67
Kare kare3171,8714,558,431,156,03
Mørk bifflapskaus3200,5116,4510,132,147,05


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Oksehale med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.