Risgrøt med helmelk fra oppskrift



Bilde av Risgrøt med helmelk fra oppskrift.

Kalorier og Næringsinnhold i Risgrøt med helmelk fra oppskrift

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 336 kilojoule
Kcal 80.3 kalorier
Protein 2.8 gram
Karbo 11.9 gram
Sukker 3.2 gram
Kostfiber 0.1 gram
Fett 2.2 gram
Mettet fett 1.3 gram


Fakta om Risgrøt med helmelk fra oppskrift.

Fedig risgrøt med helmelk utregnet fra oppskrift: "risgrøt med helmelk"

Innlagt dato
Oppdatert dato
17.03.2013
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Grøt grøtpulver
Kilde til Næringsdata
Produsent
Matoppskrifts næringsutregning
Fotograf
Melk.no
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
920
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker risgrøt som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Rislapper 14.7147,765,345,7119,043,78
Riskrem3.9188,6314,192,7512,454,64
Riskrem med rødsaus5.3132,658,571,8811,494,88
Riskrem enkel4.2233,1519,732,5611,315,02
Rispudding 14.4143,337,834,8913,037,19
Riskrem 15.2167,3712,432,4111,125
Rispudding med vanilje5182,59,284,4519,943,57
Rispudding de lux3.7127,924,284,5915,835,44
Appelsinris4.5125,68,441,810,163,42
Rislapper4.5148,014,916,3319,513,78
Rislapper 34.5188,86,126,8126,243,41
Vafler med grøt eller potet3178,954,535,828,272,43
Rislapper 22144,975,294,7419,444,05
Riskrem med Sukrin3148,0711,452,428,397,19
Risengrynspudding og hvitvinsgelé med vaniljesaus2.5120,653,753,8114,125,93







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Risgrøt med helmelk fra oppskrift med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.