Rispudding med vanilje inneholder
181 Kalorier,
20 g Karbo,
5 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Rispudding med vanilje har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rispudding med vanilje er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6967 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rispudding med vanilje!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 180.98 | 450.69 | Kcal |
Protein | 4.52 | 11.26 | gram |
Karbohydrat | 19.94 | 49.66 | gram |
Kostfiber | 0.53 | 1.32 | gram |
Fett | 9.12 | 22.71 | gram |
Mettet fett | 5.72 | 14.24 | gram |
Salt | 0.41 | 1.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.57 | Kr 8.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 996 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,07 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
I stekeovn: 45 - 50 ninutter ved 1800C.
Bland sammen kald grøt med en mykt smør og vaniljesaus.
Tilsett kokos og rosiner. Pisk egg
og sukker til en lett eggedosis. Bland inn hvetemelet. Bland alt sammen med lett hånd og ha
det over i en ildfast form (minst 1 liter). Stek puddingen som angitt. Serveres direkte fra
formen, lunken eller kald med rød saus og gjerne kremklatter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19520)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-05-13
Oppdatert dato:2005-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift