Fotograf:
Dansukker
Ris à l´amande 2 inneholder
212 Kalorier,
11 g Karbo,
4 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Ris à l´amande 2 har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ris à l´amande 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ris à l´amande 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 211.66 | 1 088.94 | Kcal |
Protein | 3.70 | 19.04 | gram |
Karbohydrat | 11.15 | 57.36 | gram |
Kostfiber | 0.44 | 2.26 | gram |
Fett | 16.82 | 86.53 | gram |
Mettet fett | 9.77 | 50.26 | gram |
Salt | 0.19 | 0.97 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.98 | Kr 20.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 058 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,07 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Smør en tykkbunnet gryte med smør. Gi melken et oppkok. Hell risen i under omrøring. Tilsett den halve vaniljestangen som er delt på langs og skru ned varmen. Legg lokket på gryten. Kok grøten ved svak varme i ca. 50 minutter og rør om av og til. Når grøten er kokt, skrus varmen av og grøten settes til avkjøling.
2. Rør den nå kalde grøten med mandler, sukker og vaniljefrø. Pisk fløten til en luftig krem og bland den i grøten som skal stå kaldt inntil den skal serveres.
Serveres med varm eller kald kirsebærsaus eller eventuelt bærpuré.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 25370)
Kategori:
Dessert
Land:
Danmark
Innlagt dato:2008-12-12
Oppdatert dato:2008-12-12
Lesere:
3415 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift