Fotograf:
Melk.no
Rispudding de lux inneholder
127 Kalorier,
16 g Karbo,
5 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Rispudding de lux har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rispudding de lux er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7658 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rispudding de lux!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 126.68 | 236.70 | Kcal |
Protein | 4.59 | 8.58 | gram |
Karbohydrat | 15.83 | 29.58 | gram |
Kostfiber | 0.49 | 0.92 | gram |
Fett | 4.16 | 7.77 | gram |
Mettet fett | 1.61 | 3.01 | gram |
Alkohol | 0.94 % | | | |
Salt | 0.45 | 0.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.44 | Kr 10.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 495 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær sviskene i strimler og legg dem i bløt i portvin natten over.
Skill eggene. Rør eggeplommer, sukker, svisker og hakkede pistasjenøtter inn i risgrøten. Stivpisk eggehvitene.
Vend ca 1/3 av hvitene forsiktig inn i risgrøten av gangen.
Fyll røren i godt smurte porsjonsformer og stek dem nederst i stekeovnen ved 180 C i ca 30 minutter eller til puddingen kjennes litt fast ut og har fått lett gyllen overflate.
Server rispuddingen med rød saus, eventuelt blandet med resten av portvinen og noen ekstra ”portvinssvisker” moset i kjøkkenmaskin.
Server puddingen lun med saus og pisket kremfløte. Pynt gjerne med pistasjenøtter, hele og malte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8676)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift