Semper Fjällrundor



Bilde av Semper Fjällrundor.

Kalorier og Næringsinnhold i Semper Fjällrundor

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1200 kilojoule
Kcal 286.8 kalorier
Protein 2.5 gram
Karbo 58 gram
Sukker 5.5 gram
Kostfiber 4.5 gram
Fett 3.5 gram
Mettet fett 0.8 gram


Fakta om Semper Fjällrundor.

Mykt fjellbrød med fiber er et smakfullt og godt brød, laget av glutenfri hvetestivelse. Brødet inneholder surdeig som gjør at det godt tåler å ligge ute etter at det er tint opp.

Innlagt dato
Oppdatert dato
16.11.2018
Hovedgruppe
Kornvarer og kornprodukter
Undergruppe
Brød grovt
Kilde til Næringsdata
Produsent
Semper
Fotograf
Sempers Mediebank
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1506
Spesielle egenskaper
Glutenfri
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Semper Fjällrundor med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Coop fiber og frø1088260,03111620
Mesterbakeren Gresskarbrød1042249,035,79,939
Coop rivierabrød steinbakt920219,882,17,542,4
Brød, 2/3 sammalt mel, vann9662281,58,841,7
Coop kystbrød med omega 3957228,7239,138,3
Norgesbakeriet havrebrød1029245,933,310,140,7
Brød, 100% sammalt mel, sk melk9932351,710,740
Semper Toasty havre950227,0541,845
Brød, 3/4 sammalt mel, sk melk10232421,610,443
Bakehuset skibrødet1066254,773,710,242,1
Semper Mörkt med Fullkorn1416338,42196,633
Brød, 1/3 sammalt mel, vann10042371,38,445,7
Brød, 2/3 sammalt mel, sk melk10292431,510,343,9
Coop Jegerbrød1105264,0959,542
Brød, grovt (50-75 %), kjøpt, type Josefinebrød10342452,3944,3

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.