Tagatose jordbærsyltetøy 210 g

Bilde av Tagatose jordbærsyltetøy 210 g.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Tagatose jordbærsyltetøy 210 g

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 405.8 kilojoule
Kcal 97 kalorier
Protein 0.5 gram
Karbo 45.7 gram
Sukker 5.3 gram
Kostfiber 16.4 gram
Fett 0.2 gram
Mettet fett gram



Annonse




Fakta om Tagatose jordbærsyltetøy 210 g.

Jordbærsyltetøy uten tilsatt sukker.
Smak og konsistens er akkurat som vanlig fullsukret syltetøy, men med 70% færre kalorier.
Inneholder kun 5,3 g netto karbohydrater per 100 g syltetøy, og er derfor velegnet ved lavkarbo og for diabetikere.
Et glass inneholder 210 g, og er uten konserveringsmiddel.



Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Tagatose jordbærsyltetøy 210 g.

Karbohydrat: 45,7 g
- herav Tagatose 24 g
- herav sukkerarter 5,3 g

Hvor kjøpes Tagatose jordbærsyltetøy 210 g?

Kjøpes i bla nettbutikken til funksjonell mat


Innlagt dato
Oppdatert dato
02.08.2012
Hovedgruppe
Bær og bærprodukter
Undergruppe
Syltetøy jordbær
Kilde til Næringsdata
Produsent
Funksjonell Mat ASFunksjonell Mat
Detaljgruppe
Syltetøy
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
2645
Hvor kjøpes det?
Kjøpes i bla a href=http://www.funksjonellmat.no/nettbutikk/ nettbutikken til funksjonell mat /a





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Tagatose jordbærsyltetøy 210 g med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.