Lerum Jordbærsyltetøy

Bilde av Lerum Jordbærsyltetøy.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Lerum Jordbærsyltetøy

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 747 kilojoule
Kcal 178.5 kalorier
Protein 0.2 gram
Karbo 42.6 gram
Sukker 42.6 gram
Kostfiber gram
Fett 0.1 gram
Mettet fett 0 gram



Annonse




Fakta om Lerum Jordbærsyltetøy.

Jordbærsyltetøy fra Lerum. Søtt og godt.
Lerums jordbærsyltetøy smakar av tradisjon!



Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
28.08.2019
Hovedgruppe
Bær og bærprodukter
Undergruppe
Syltetøy jordbær
Kilde til Næringsdata
Produsent
LerumLerum
Detaljgruppe
Syltetøy
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
7207





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Jordbærsyltetøy som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Rullekake med syltetøy4.7168,663,25,6528,91,74
Arme riddere ekstra4.5212,67,785,8928,895,26
Barn av regnbuen - kake5.5232,6415,53,8118,944,18
Hveteboller, grunnoppskrift5.3340,0919,675,2134,652,39
Barnas 17. mai - kake5.4235,7111,295,5927,232,76
Osteiskake med jordbær4.8232,4413,822,6123,865,56
Hjemmelaget jordbær is3.8312,1729,173,059,365,16
Bløtkake i rødt, hvitt og blått4.7186,9711,593,6416,515,44
Bløtkake med gelélokk 24.3159,449,32,6515,924,39
Jordbær-/bringebæris4.5191,0113,950,9414,845,11
Havregrøt med kruskakli4.573,111,193,0711,670,82
Jordbæromelett4.5125,514,295,9415,692,33
Jordbær- og bananshake3.556,141,482,917,721,38
Dåpskake 23.5235,7714,155,121,394,22
Vaffelhjerte2.3135,725,184,0717,575,84


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Lerum Jordbærsyltetøy med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.