Osteiskake med jordbær





Osteiskake med jordbær oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Denne iskaken kommer til å bli en av dine favorittdesserter. Søt, fyldig og god. Det kjekke med iskake er at du kan lage den når du har tid til overs og la den ligge i fryseren til du får gjester. På den måten har du alltid noe godt å by på.

Oppskriften inneholder 291 Kalorier, 26 g Karbo, 4 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Osteiskake med jordbær er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
0,5pakkeDigestivekjeks
100grsmør
3dlfløte
1tsvaniljesukker
3stkeggeplommer
1,5dlsukker
1pakkephiladelfiaost
3stkeggehviter
4ssjorbærsyltetøy

Bringebærsaus

Ca. 8 porsjoner
1pakkebringebær
100grmelis
2sssitronsaft


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Osteiskake med jordbær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier290.634 600.67328.62Kcal
Protein3.5355.883.99gram
Karbohydrat26.31416.4929.75gram
Kostfiber1.3521.371.53gram
Fett18.73296.5021.18gram
Mettet fett11.15176.5012.61gram
Salt0.436.870.49gram
Pris på oppskriftenKr 7.32Kr 115.88Kr 8.28.-
Hele oppskriften veier1 583 totalt1 583 pr porsj113 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 stykker

1. Smuldre kjeksen. Smelt smøret og rør sammen med kjeksen. Trykk det utover i en springform (24 cm), med bakepapir i bunnen.
2. Du må ha 3 skåler. Pisk fløte og vaniljesukker til krem i en skål. Rør sammen eggeplomme, sukker og philadelfiaost i en skål og stivpisk eggehviter i den tredje.
3. Bland alt forsiktig i sammen og hell det over i springformen.
4. Legg syltetøyet i œkladderœ rundt på toppen av massen. Ta en kniv eller slikkepott og rør litt forsiktig rundt. Syltetøyet skal ikke blande seg med massen, bare bli marmoret i. Settes i frysen minst 4 timer før servering.

Server sammen med bringebærsaus eller annen dessertsaus. Noen friske bær eller hermetisk frukt smaker godt til.

Tips til deling:
Ta kaken ut ca. 15 minutter før servering. Bruk en stor kniv til å dele den opp med. Ha kniven under rennende varmt vann hver gang du skjærer i kaken. Tørk av med et papirhåndkle.

Bringebærsaus
Ha bringebær, melis og sitronsaft i en foodprosessor, kjør til massen er glatt og sil den.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 21936)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-07
Oppdatert dato:2006-05-07
Lesere: 6251 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hjemmelaget Amarula iskrem.Hjemmelaget Amarula iskrem.
Denne retten har 376,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Osteiskake med jordbær.Osteiskake med jordbær.
Denne retten har 290,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Iskrem med Gyllen Saus.Iskrem med Gyllen Saus.
Denne retten har 252,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.