Tine Kefir skogsbær

Bilde av Tine Kefir skogsbær.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Tine Kefir skogsbær

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 234 kilojoule
Kcal 55.9 kalorier
Protein 3 gram
Karbo 8.6 gram
Sukker 8.6 gram
Kostfiber 0.3 gram
Fett 1.1 gram
Mettet fett 0.7 gramAnnonse
Fakta om Tine Kefir skogsbær.

TINE Kefir med en fruktig smak av skogsbær er en herlig drikk og perfekt til bruk i matlaging! Kefir har både lang historie og lages på en spesiell, tradisjonsrik måte. TINE Kefir lages med ekte kefirkorn i en møysommelig prosess som krever godt håndverk.

Kefir stammer opprinnelig fra fjellområdene i Kaukasus, og er en av de eldste surmelkstypene man kjenner til. TINE Kefir ble lansert på 1930-tallet og er syrnet melk fremstilt fra økologisk melk og ekte kefirkorn. Kefirkorn inneholder både melkesyrebakterier og gjærsopp. Kefirkornene er et resultat av syrningskulturer som har utviklet seg naturlig gjennom en årrekke.

TINE Kefir inneholder minst 6 ulike melkesyrebakterier og 2 ulike gjærarter. Kefirkorn har ingenting med korn eller kornsorter å gjøre. Kefirkorn er en betegnelse på de blomkållignende strukturene av melkeprotein og melkekarbohydrater som omslutter melkesyrebakterier og gjær, som omdanner søtmelk til kefir. Når kefiren er ferdig syrnet, fjernes kefirkornene fra kefiren og kan brukes om igjen til å lage ny kefir. Det er de unike kefirkornene som gir TINE Kefir den friske og rike smaken.Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6Innlagt dato
Oppdatert dato
19.02.2019
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Melk syrnet
Kilde til Næringsdata
Produsent
TineTines Mediebank
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
2834

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Tine Kefir skogsbær med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av FacebookAnsvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.