Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 615 | kilojoule |
Kcal | 147 | kalorier |
Protein | 2.7 | gram |
Karbo | 14.7 | gram |
Sukker | 11 | gram |
Kostfiber | 0.1 | gram |
Fett | 8.6 | gram |
Mettet fett | 5.4 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Skolebrød | 4.8 | 269,26 | 8,82 | 6,34 | 40,25 | 2,41 |
Pai med bringebær og blåbær | 5 | 185,62 | 8,18 | 2,99 | 24,06 | 6,81 |
Firkløverkake | 4.5 | 268,36 | 11,2 | 4,48 | 37,09 | 4,4 |
Vaniljeboller (solboller) | 4.6 | 267,66 | 10,6 | 7,15 | 35,08 | 2,51 |
Kvæfjordkaka originalen 2 | 5.2 | 321,59 | 18,29 | 5,42 | 33,29 | 4 |
Prinsessekake | 4.6 | 299,4 | 10,86 | 6,99 | 42,29 | 2,7 |
Solskinnsboller(solboller) | 4.8 | 264,36 | 7,36 | 6,56 | 42,06 | 2,2 |
Boller med vaniljekrem | 4.3 | 284,8 | 11,96 | 5,86 | 37,72 | 2,59 |
Verdens beste (m/glutenfritt eller vanlig mel) | 5.1 | 293,14 | 16,5 | 4,17 | 31,49 | 4,23 |
Verdens beste 3 | 4.8 | 277,22 | 15,18 | 4,46 | 30,4 | 3,86 |
Verdens beste glutenfri | 5.1 | 293,14 | 16,5 | 4,17 | 31,49 | 4,23 |
Kvæfjordkake 2 | 4.8 | 296,49 | 15,43 | 5,45 | 33,47 | 3,71 |
Eplekake med vaniljekrem | 5 | 238,35 | 14,57 | 4,55 | 21,11 | 3,97 |
17.Mai Pavlova | 4.8 | 209,96 | 10,92 | 2,65 | 25,09 | 4,6 |
Portugisiske vaniljekremterter | 4.7 | 254,12 | 14,54 | 5,14 | 25,02 | 5,27 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Karamellsaus | 1190 | 280 | 0 | 0 | 70 |
Eggekrem, vaniljekrem | 488 | 116 | 3,1 | 5,5 | 16,4 |
Tine Piano Vaniljekrem | 616 | 147,22 | 8,6 | 2,7 | 15 |
Kakekrem, romsmak, Piano | 626 | 150 | 8,9 | 2,7 | 14,7 |
Toro sjokoladeglasur | 1672 | 399,6 | 11 | 3,8 | 69 |
Tine Piano Bringebærsaus | 297 | 70,98 | 0,1 | 0,1 | 17 |
Tine Piano Kakekrem med romsmak | 630 | 150,57 | 8,9 | 2,7 | 15 |
Fruktsaus, av pulver | 236 | 56 | 0 | 0 | 13,9 |
Smørkrem, med smør | 2309 | 555 | 40,4 | 1,7 | 46,2 |
Eggedosis | 869 | 207 | 8,2 | 10 | 23,3 |
Vaniljesaus, av pulver | 321 | 76 | 1,5 | 3 | 12,6 |
Toro sjokoladeglasur langpanne | 1676 | 400,56 | 11 | 3,8 | 69 |
Vaniljesaus, Piano | 609 | 146 | 8,4 | 2,7 | 14,8 |
Heistad Vaniljesaus | 240 | 57,36 | 1,5 | 3 | 8 |
Sjokoladeglasur | 1607 | 382 | 11,8 | 2,6 | 65,2 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.