Fotograf:
Magnus Thor Magnusson
Kvæfjordkaka originalen 2 inneholder
322 Kalorier,
33 g Karbo,
6 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Kvæfjordkaka originalen 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kvæfjordkaka originalen 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 18 lesere
Lesere:
20101 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kvæfjordkaka originalen 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 321.70 | 4 915.58 | 307.22 | Kcal |
Protein | 5.52 | 84.35 | 5.27 | gram |
Karbohydrat | 33.29 | 508.67 | 31.79 | gram |
Kostfiber | 1.24 | 18.95 | 1.18 | gram |
Fett | 18.22 | 278.40 | 17.40 | gram |
Mettet fett | 9.11 | 139.20 | 8.70 | gram |
Salt | 0.27 | 4.08 | 0.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.00 | Kr 61.12 | Kr 3.82 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 528 totalt | 1 528 pr porsj | 96 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Dette er originaloppskriften:
Rør smør og sukker hvitt, ha i eggeplommer og melk. Sikt sammen mel, bakepulver og vaniljesukker og rør det godt inn i deigen. Kle en stor langpanne med bakepapir og fordel deigen utover i et tynt lag. Stivpisk eggehvitene og ha i sukkeret. Pisk videre til alt sukkeret er oppløst. Hell marengsen over røren i langpannen. Strø om lag 100 g mandelspon (hakkede mandler) over det hele. Stek kaka ved 180 grader til marengsen får er stiv og har fått lett gyllen farge.
Avkjøl. Piske fløten stiv og land med vaniljekrem. Del kaka i to og legg kremen mellom bunnene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Annies Gjestekro
(Intern: 16213)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-11-05
Oppdatert dato:2003-11-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift