Fotograf:
Mat.no
Sjokoladerullekake inneholder
235 Kalorier,
19 g Karbo,
4 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Sjokoladerullekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladerullekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
11811 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladerullekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 234.90 | 3 244.58 | 405.57 | Kcal |
Protein | 4.16 | 57.46 | 7.18 | gram |
Karbohydrat | 18.84 | 260.23 | 32.53 | gram |
Kostfiber | 1.07 | 14.78 | 1.85 | gram |
Fett | 15.64 | 216.03 | 27.00 | gram |
Mettet fett | 9.22 | 127.35 | 15.92 | gram |
Salt | 0.21 | 2.95 | 0.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.17 | Kr 57.60 | Kr 7.20 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 381 totalt | 1 381 pr porsj | 173 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,08 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt i det tørre og bland forsiktig med en slikkepott. Dekk langpannen med bakepapir og bre røren jevnt utover. Stek kaken til den
såvidt har stivnet.
Hvelv den stekte kaken på sukret matpapir. La langpannen ligge over til kaken er avkjølt.
Visp fløten til luftig krem. Sil laken av frukten og ta av to halve aprikoser til pynt. Del resten av frukten i biter og bland med kremen. Fyll kaken med fruktkremen. Rull kaken
sammen fra langsiden. Pynt den med aprikoser og sjokolade.
Sett kaken kaldt.
Langpanne, 30 x 40 cm (til en kake på 6-8 porsjoner).
I stekeovnen ved 200 grader i ca. 12 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 18560)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-11-01
Oppdatert dato:2004-11-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift