Fotograf:
Kylling.no
Oppå Lauvåsen inneholder
240 Kalorier,
25 g Karbo,
7 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppå Lauvåsen har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Oppå Lauvåsen er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4691 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Oppå Lauvåsen med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 240.21 | 3 003.72 | 187.73 | Kcal |
Protein | 6.52 | 81.53 | 5.10 | gram |
Karbohydrat | 25.28 | 316.12 | 19.76 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 10.50 | 0.66 | gram |
Fett | 12.37 | 154.68 | 9.67 | gram |
Mettet fett | 6.57 | 82.15 | 5.13 | gram |
Salt | 0.17 | 2.10 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.81 | Kr 60.15 | Kr 3.76 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 250 totalt | 1 250 pr porsj | 78 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
skiver
Lag to rullekaker:
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt mel og bakepulver sammen og rør det inn i eggedosisen. Bre røren utover i en smurt langpanne. Stek kakene midt i ovnen ved 200 °C i 8-10 minutter. Avkjøl dem med langpannen som lokk.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland inn jordbær og pisket kremfløte. Hell vannet fra gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Hell den oppløste gelatinen i blandingen med eggedosis og krem.
Legg fromasjen på kakene og skjær disse i 6 til 7 cm brede striper. Rull den første stripen fast sammen. Sett den i en rund form 24 cm i diameter. Fortsett med å rulle neste stripe utenpå osv. til alle stripene er rullet. Dekk kaken med pisket krem og marsipan. Lokket er farget rosa og båndet rundt er farget svakt grønt og påmalt litt striper med konditorfarge. Pynt med jordbærblomster av marsipan.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17900)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift