Fotograf:
Melk.no
Pai med bringebær og blåbær inneholder
185 Kalorier,
24 g Karbo,
3 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Pai med bringebær og blåbær har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pai med bringebær og blåbær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,9 poeng fra 37 lesere
Lesere:
55015 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Pai med bringebær og blåbær med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 185.48 | 2 351.89 | 293.99 | Kcal |
Protein | 3.16 | 40.07 | 5.01 | gram |
Karbohydrat | 24.06 | 305.08 | 38.14 | gram |
Kostfiber | 2.03 | 25.74 | 3.22 | gram |
Fett | 8.06 | 102.20 | 12.78 | gram |
Mettet fett | 4.91 | 62.26 | 7.78 | gram |
Salt | 0.12 | 1.54 | 0.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.81 | Kr 86.35 | Kr 10.79 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 268 totalt | 1 268 pr porsj | 159 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,88 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
I stekeovn 200°C i 10 + 20 minutter
Kjør alle ingrediensene til paibunnen i en kjøkkenmaskin eller smuldre det sammen med fingrene.
Ta avlitt av deigen til å lage gitter på toppen. Trykk ut resten av deigen i en smurt paiform eller en springform 24 cm i diameter.Prikk bunnen med en gaffel for å unngå luftbobler.
Forstek paiskallet i 10 minutter. Avkjøl litt før vaniljekremen fordeles på paibunnen. Dryss over bringebær og blåbær. Kjevl ut remser av den overflødige deigen og legg dette i et gitter over paien. Stek videre i 15 – 20 minutter.
Avkjøles. Pyntes med litt fiske jordbær og et lett melisdryss før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 22925)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-10-08
Oppdatert dato:2006-10-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift