Fotograf:
Kylling.no
Bringebær clafoutis inneholder
174 Kalorier,
19 g Karbo,
5 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Bringebær clafoutis har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bringebær clafoutis er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7475 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Bringebær clafoutis med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 173.72 | 1 782.82 | 222.85 | Kcal |
Protein | 5.11 | 52.44 | 6.56 | gram |
Karbohydrat | 19.22 | 197.25 | 24.66 | gram |
Kostfiber | 1.66 | 17.04 | 2.13 | gram |
Fett | 8.12 | 83.33 | 10.42 | gram |
Mettet fett | 4.18 | 42.90 | 5.36 | gram |
Salt | 0.10 | 1.07 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.64 | Kr 68.14 | Kr 8.52 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 026 totalt | 1 026 pr porsj | 128 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
Smør en paiform eller lav ildfast form.
Lag en røre av alle ingrediensene. Hell røra i formen og fordel bærene over. Sett formen midt i stekeovnen og stek ved 220 °C i 30-40 minutter til kaken er gyllenbrun på toppen og eggemassen har stivnet.
Server kaken lunken, gjerne med en klatt pisket krem til.
Tips:
Bringebærene kan byttes ut med f.eks plommer, blåbær eller kirsebær (fjern steinene). Frosne bær kan også brukes, hell da av så mye av væsken som mulig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25256)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-11
Oppdatert dato:2008-11-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift