Fotograf:Dansukker
Bringebærispai inneholder 239 Kalorier, 17 g Karbo, 4 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr Bringebærispai har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland kjekssmuler, sirup og det smeltede smøret. Trykk ut deigen i en paiform.
Pisk eggeplommene og melisen til en lys og luftig masse.
Mos bringebærene. Bland dem med bringebærsaften og kvarken, og vend ned i eggerøren.
Pisk fløten i en annen bolle. Vend ned i bærrøren. Tøm røren i paiskallet, og la det hele stå i fryseren i minst 5 timer.
Ta paien ut ca. 30 minutter før servering. Pynt med bringebær og sitronmelisse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 26619)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2009-11-16
Oppdatert dato:2020-06-17