Bland mjøl, melis og bakepulver i ein bolle. Smuldre smøret i det tørre. Bland til fast deig. La deigen stå kaldt i cirka 1 time.
Smør ei paiform, cirka 30 cm i diameter. Trykk ut deigen i forma. Prikk deigen med gaffel.
Smør vaniljekrem utover paideigen. Fordel rikelig med bringebær over vaniljekremen, og strø sukker over.
Steik ved 180 grader på midterste rille, i cirka 30 minutter.
Server paien kald eller varm, med is eller piska krem attåt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norsk Tradisjonsmat
(Intern: 34197)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte Land:
Norge Fylke:
Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2018-07-27
Oppdatert dato:2018-07-27