Fotograf:
Kylling.no
Min barndoms bringebærpai inneholder
210 Kalorier,
19 g Karbo,
5 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Min barndoms bringebærpai har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Min barndoms bringebærpai er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9166 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Min barndoms bringebærpai med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 210.28 | 2 515.79 | 314.47 | Kcal |
Protein | 4.56 | 54.56 | 6.82 | gram |
Karbohydrat | 18.60 | 222.53 | 27.82 | gram |
Kostfiber | 1.85 | 22.13 | 2.77 | gram |
Fett | 12.66 | 151.46 | 18.93 | gram |
Mettet fett | 7.25 | 86.74 | 10.84 | gram |
Salt | 0.18 | 2.18 | 0.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.89 | Kr 70.47 | Kr 8.81 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 196 totalt | 1 196 pr porsj | 150 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Smuldre smøret i melet, tilsett vannet og elt til en fast deig, gjerne i en matprosessor. Trykk deigen ned i paiformen og prikk godt med gaffel. Stek i ovnen ved 200°C i ca. 10 minutter til bunnen er svakt gyllen.
Kok opp melken med vaniljestang (splittet på langs) Skrap gjerne ut vaniljekornene. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Spe litt av den kokende melken i eggedosisen. Ha alt i kjelen, også maisenna. Rør hele tiden og varm opp til kremen blir passe tykk. Pass på at den ikke koker. Avkjøl i kaldt vann.
Fyll den avkjølte paibunnen med eggekrem og pynt med bringebær og sitronmelisse..
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17794)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-21
Oppdatert dato:2004-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift