Verdens beste (m/glutenfritt eller vanlig mel) inneholder
285 Kalorier,
31 g Karbo,
4 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Verdens beste (m/glutenfritt eller vanlig mel) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Verdens beste (m/glutenfritt eller vanlig mel) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,1 poeng fra 11 lesere
Lesere:
23008 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Verdens beste (m/glutenfritt eller vanlig mel) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 285.45 | 5 434.97 | 339.69 | Kcal |
Protein | 4.23 | 80.54 | 5.03 | gram |
Karbohydrat | 31.49 | 599.57 | 37.47 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 18.09 | 1.13 | gram |
Fett | 15.63 | 297.60 | 18.60 | gram |
Mettet fett | 5.81 | 110.62 | 6.91 | gram |
Salt | 0.37 | 7.10 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.23 | Kr 80.54 | Kr 5.03 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 904 totalt | 1 904 pr porsj | 119 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Kaken er egentlig ikke glutenfri,men jeg har målt ut melmengden til glutenfritt.Begge melmengdene står i oppskriften.
Slik gjør du
Rør smør og sukker lett og luftig.Tilsett eggeplommene,mel,bakepulver,vaniljesukker og melk.
Kle en langpanne med bakepapir og fordel deigen i et jevnt lag utover.
Pisk eggehvitene til stivt skum med sukker og bre det utover deigen i langpannen.
Dryss over mandlene.
¨Stek kaken ved ca.175 grader til marengsen er gyllen ca.25 min.
avkjøl kaken litt i langpannen før den trekkes over på rist.
Kaken skal ikke hvelves.
Vaniljekremen blandes forsiktig med stivpisket krem.
Del kaken i to deler,legg kremen på den ene delen og legg den andre delen av kaken over.
KJEMPEGOD
Spesielle egenskaper
Glutenfri
Kilde:
Marianne
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kakemonsen
(Intern: 1361)
Kategori:
Langpannekake
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-08
Oppdatert dato:2002-09-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift