Fotograf:
Marianne
Snickerskake 2 inneholder
415 Kalorier,
38 g Karbo,
7 g Protein og
26 g Fett pr 100 gr
Snickerskake 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Peanøtter, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Snickerskake 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 12 lesere
Lesere:
41593 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Snickerskake 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 415.11 | 5 271.90 | 329.49 | Kcal |
Protein | 6.78 | 86.11 | 5.38 | gram |
Karbohydrat | 38.02 | 482.85 | 30.18 | gram |
Kostfiber | 2.17 | 27.56 | 1.72 | gram |
Fett | 25.73 | 326.77 | 20.42 | gram |
Mettet fett | 10.55 | 133.99 | 8.37 | gram |
Salt | 0.29 | 3.68 | 0.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.02 | Kr 76.45 | Kr 4.78 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 270 totalt | 1 270 pr porsj | 79 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Bunn:
Stivpisk eggehvitene med sukker. Tisett knuste kjeks og peanøtter. Stekes i langpanne med bakepapir som er smurt.(dette er viktig) i 175 grader i 20 min.
Del kaken på langs, avkjøl og fyll med en pakke vispa krem
Sjokoladekrem:
Smelt smøret/ kokesjokoladen og avkjøl dette helt, til den nesten begynner og stivne. Pisk sukker og eggeplommer, tilsett kaffi og den avkjølte sjokolade/smør blandingen. Bre dette utover kaken og strø peanøtter over
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Etegilde
(Intern: 1983)
Tilberedningstid:
2 timer
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-11
Oppdatert dato:2002-10-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift