Fotograf:
Matprat.no
Barnas beste sjokoladekake er verdens enkleste kake å lage. Perfekt til barnebursdag i en travel hverdag. Oppskriften inneholder
343 Kalorier,
45 g Karbo,
3 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Barnas beste sjokoladekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Barnas beste sjokoladekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 342.80 | 8 828.20 | 367.84 | Kcal |
Protein | 3.44 | 88.59 | 3.69 | gram |
Karbohydrat | 45.25 | 1 165.33 | 48.56 | gram |
Kostfiber | 1.03 | 26.53 | 1.11 | gram |
Fett | 16.22 | 417.72 | 17.40 | gram |
Mettet fett | 10.03 | 258.30 | 10.76 | gram |
Salt | 0.68 | 17.64 | 0.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.87 | Kr 73.91 | Kr 3.08 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 575 totalt | 2 575 pr porsj | 107 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 52,8 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 24
stykker
1. Smelt smør, og ha det i en bolle. Ha i de øvrige ingrediensene, melet til slutt.
2. Smør en liten langpanne, ca. 25x35 cm. Kle så pannen med et bakepapir. Hell røren over i pannen.
3. Stek kaken på 180 °C i 30-40 minutter. Sjekk med en trepinne om kaken er ferdig. Stikk pinnen i midten av kaken, hvis det ikke fester seg noe til pinnen er kaken ferdig.
4. Bland sammen smør, melis, kakao og kaffe til en glasur. Smør eller sprøyt glasuren på kaken når den er kald.
Lag gjerne kaken en dag i forveien, den blir saftigere om den står et døgn.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 31344)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Langpannekake
Innlagt dato:2014-04-16
Oppdatert dato:2014-04-16
Lesere:
2789 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift