Fotograf:Rosemarie Pettersen En kjent oppskrift på brownies som smaksettes med revet appelsinskall. Vi prøvde og med litt av saften i deigen og da evt kompensere med litt ekstra mel. Kaken ble perfekt og klissete som den skal være. Du kan og bytte ut noe av sukkeret med brunt sukker/rørsukker som vi gjorde
Oppskriften inneholder 324 Kalorier, 40 g Karbo, 5 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Riv skallet på appelsinen, kutt noen skiver til pynt og press ut en del saft. Spar litt av det revne skallet til pynt.
Rør sammen egg og sukker med en sleiv. Bruk så en håndmikser og rør inn det andre. Om du har litt appelsinsaft i tillegg så dryss på litt ekstra mel eller bruk litt mindre smeltet smør. Prøv deg frem, er du usikker, la være saften.
Stekes 25-35 min. ved 180°C på nest nederste rille på en stor langpanne med bakepapir. Sjekk med bakepinne, den skal være klissete som på bildet.
Ganske enkel oppskrift.
Kan evt pyntes med litt hakkede nøtter, eller som oss med litt appelsin etterpå stekingen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34925)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Langpannekake Land:
Amerika Innlagt dato:2020-02-20
Oppdatert dato:2020-02-20