Fotograf:Brodogkorn.no En saftig og mektig god glutenfri brownies i langpanne som er rask og enkel å lage med ferdig glutenfri kakemiks. Bruk fra Toro, semper, finax ol. Server gjerne sammen med litt vaniljeis.
Smelt smør i en kjele og la det avkjøles litt.
Pisk egg og sukker til eggedosis i en bakebolle. Sikt kakemiks blandet med kakao og vaniljesukker over i eggedosisen og vend forsiktig inn.
Bland i avkjølt, smeltet smør og hell røren i en bakepapirkledd langpanne.
Stek brownies på nederste rille ved 175 °C i ca. 40 minutter. Kaken skal være litt rå i midten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 33925)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Langpannekake Diett/allergi:
Glutenfri Innlagt dato:2018-04-26
Oppdatert dato:2018-04-26