Fotograf:
Dr Oetker
Sjokoladeruter med kakaoroser inneholder
356 Kalorier,
45 g Karbo,
6 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Sjokoladeruter med kakaoroser har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladeruter med kakaoroser er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2763 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladeruter med kakaoroser med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 356.46 | 10 849.36 | 602.74 | Kcal |
Protein | 5.73 | 174.40 | 9.69 | gram |
Karbohydrat | 45.48 | 1 384.25 | 76.90 | gram |
Kostfiber | 1.83 | 55.70 | 3.09 | gram |
Fett | 16.44 | 500.37 | 27.80 | gram |
Mettet fett | 4.01 | 122.05 | 6.78 | gram |
Salt | 0.53 | 16.25 | 0.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.42 | Kr 104.09 | Kr 5.78 | .- |
Hele oppskriften veier | 3 044 totalt | 3 044 pr porsj | 169 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,03 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 18
stykker
Sjokoladekake:
Visp egg og sukker sammen til en luftig eggedosis. Smelt smøret og ha i melken. Bland mel, bakepulver, vaniljesukker og kakao. Ha melblandingen og melkeblandingen vekselvis i eggedosisen. Rør lett, slik at ikke luften går ut av blandingen. Kle en langpanne med bakepapir, eller smør langpannen godt. Hell kakerøren over i langpannen, og fordel den jevnt utover. Kaken skal stekes på midterste rille på 200 °C, ca. 40 min. La kaken avkjøles før pynting.
Glasur:
Smelt sjokoladen og ha i fløte, smør og glukose. Hell over kaken, og bre glasuren utover. Del kaken i ruter, og dekorer med kakaoroser, myke gullperler og vinterstrøssel.
Verdt å vite
Flytende glukose gjør sjokoladeglasuren ekstra blank og smidig. Ved tilberedning av f.eks. karamell, konfekt ol., gjør flytende glukose at massen holder seg seig og at den ikke sukrer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 30171)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-01-15
Oppdatert dato:2013-01-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift