Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekake i langpanne med innkokte klementiner med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
299.97
12 150.04
607.50
Kcal
Protein
3.45
139.74
6.99
gram
Karbohydrat
47.62
1 928.81
96.44
gram
Kostfiber
1.81
73.31
3.67
gram
Fett
10.23
414.36
20.72
gram
Mettet fett
6.06
245.46
12.27
gram
Salt
0.38
15.52
0.78
gram
Pris på oppskriften
Kr 3.22
Kr 130.42
Kr 6.52
.-
Hele oppskriften veier
4 050 totalt
4 050 pr porsj
203 pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stykker
Visp egg og sukker godt sammen. Bland sammen de tørre ingrediensene, og rør dem inn i eggeblandingen. Tilsett det smeltede smøret. Hell deigen i en langpanne med smurt bakepapir. Stek på nederste rille i ovnen ved 175 °C i ca. 35 minutter. Skrell klementinene nøye, fjern så mye som mulig av det hvite. Del klementinene i båter. Bland lys sirup, vann og krydder i en kjele og kok opp. Ha i klemtinene og slå av varmen på platen, men la kjelen stå der til det har blitt kaldt. Server kaken med klementinene og litt pisket krem.
Ønsker du ikke klementiner til kaken, kan du lage en lekker kokostosca isteden
600 g kokosmasse
5 dl Dansukker Sukker
3 dl Dansukker Lys Sirup
5 dl kremfløte
200 g margarin
Bland sammen ingrediensene til toscaen i en kjele og la det småkoke under omrøring i 5 minutter. Bre toscarøren på kaken etter 25 minutters steking, og stek i 10 minutter til. Avkjøl kaken før den skjæres i ruter. Legg kakestykkene i en boks med matpapir mellom hvert lag. Rutene kan gjerne fryses.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33873)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Langpannekake Innlagt dato:2018-04-11
Oppdatert dato:2018-04-13
Lesere: 951 totalt.